Allt om allt möjligt

Botox eller ansiktsyoga?


skrivet den 26 sep av Malin, klockan:11:02

Javisst, jag har testat botox! Jag erkänner villigt detta. För ca 15 år sedan hade detta varit otänkbart för mig, att injicera gift i musklerna. Men som med mycket annat så blir det en normalisering med tiden och nu har även jag provat detta. Resultaten blev kanon!

Ungefär samtidigt gjorde jag också en läppförstoring, jag fyllde i konturerna runt läpparna och också det blev jag riktigt nöjd med. Men det finns ju fler nackdelar med dessa skönhetsbehandlingar förutom att det ena består av nervgift och det är att:

1. Det gör FÖRBANNAT ont! Med botox gick det ganska bra men att spruta in i läpparna ...

2. Det är FÖRBANNAT kostsamt.

Nu läste jag hur som helst, om ansiktsyoga som ett komplement till botox, låter som en något mildare metod men jag kan tänka mig att resultatet låter vänta på sig ;). Men visst, på längre sikt kanske det funkar? 

Har inte på något vis tänkt att prova detta, jag har för dåligt tålamod! 


Currently rated 2.7 by 9 people

  • Currently 2,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed